top of page

ALGEMENE DAKWERKEN IN HERK-DE-STAD, HASSELT, HALEN EN VERDER

Specialist in dakwerken nodig in Limburg?

OVERUITGEBREIDE KENNIS VAN DAKEN

Bent u op zoek naar een echte dakspecialist in Limburg? Thomas Dimitri Dakwerken is gespecialiseerd in alle mogelijke dakwerken, op en rond alle soorten daken. Platte of hellende daken? We doen het allemaal met evenveel vakmanschap, passie en precisie. We zijn ook sterk in Sarking dakisolatieleiendaken , asbestverwijdering en alle mogelijke dakherstellingen.

dakwerken hellende daken

HELLENDE EN PLATTE DAKEN

Wij realiseren hellende daken met dakpannen of leien. Voor de plaatsing van platte daken werken we zowel met EPDM-rubberfolie als roofing. 
Ons kunnen eindigt niet bij werkzaamheden op uw dak, ook voor de afwerking rond uw dak halen we graag onze expertise boven. Zo nemen we alle daktimmerwerken en 
koper-, lood- en zinkwerken op ons. Ook hierbij gaan we steeds voor een tot in de puntjes verzorgd eindresultaat.

DAKKOEPELS, LICHTSTRATEN EN VELUX

Toe aan meer licht in huis? Dan kunnen dakkoepelslichtstraten of Velux ramen de oplossing zijn, en ook dat is een van de specialiteiten van Thomas Dimitri Dakwerken. Wij vernieuwen bestaande of plaatsen nieuwe dakramen volgens de regels van de kunst. U kunt ons ook inschakelen voor een totaalaanpak, waarbij we zowel de plaatsing van uw dak, Sarking dakisolatie, afwerking als dakkoepels, lichtstraten of Veluxramen op ons kunnen nemen.

Algemene dakwerken

EEN DAKDEKKER IN HERK-DE-STAD, HASSELT, HALEN OF ELDERS IN LIMBURG?
CONTACTEER THOMAS DIMITRI DAKWERKEN METEEN!

bottom of page