top of page

VERWIJDEREN VAN ASBEST IN HERK-DE-STAD, HASSELT, HALEN EN VERDER

Asbestverwijdering in Limburg?

ASBEST OP EEN VEILIGE MANIER VERWIJDEREN

Asbest is een materiaal dat vroeger vaak bij woningbouw werd gebruikt. Vezels van asbest die vrijkomen, houden echter niet alleen een groot gezondheidsrisico in bij inademing, ze zijn ook niet zomaar met het blote oog te onderscheiden. Asbesthoudende materialen zijn vaak wel te herkennen, maar saneert of elimineert u beter niet zelf.

Laat het verwijderen van asbest in Herk-de-Stad, Hasselt, Halen en verder in Limburg over aan een erkende asbestverwijderaar als Thomas Dimitri Dakwerken. Hiervoor gaan we zeer zorgvuldig tewerk, op basis van strenge veiligheidsvoorschriften.

asbest verwijderen

VLAANDEREN ASBESTVRIJ TEGEN 2040

Sinds 1998 is het verboden om asbesthoudende materialen te produceren, verkopen of hergebruiken. Wist u dat alle gebouwen in Vlaanderen vanaf 2040 geen asbest meer mogen bevatten? U hebt er dus alle baat bij om alle asbesthoudende materialen op, in, aan of rond uw woning te laten verwijderen. Uw asbesthoudend dak vervangen door een nieuw plat dak, hellend dak of leiendak? Ook voor al uw andere dakwerken, inclusief koper- en zinkwerken kunt u bij ons terecht.

Verwijderen van asbest

ZIT U MET ASBEST IN DAK, SCHOUW OF GOLFPLATEN? GA VOOR ASBESTVRIJ EN CONTACTEER THOMAS DIMITRI DAKWERKEN, UW ASBESTVERWIJDERAAR LIMBURG METEEN. WE BEKIJKEN SAMEN DE MOGELIJKHEDEN EN WE ZORGEN DAT HET ASBEST VEILIG VERWIJDERD WORDT!

bottom of page