top of page

DAKHERSTELLINGEN IN HERK-DE-STAD, HASSELT, HALEN EN VERDER

Een lek of stormschade aan uw dak Limburg?

ALLE DAKHERSTELLINGEN

Een lek, barst, scheur of andere schade aan uw dak? Bel dan meteen naar Thomas Dimitri Dakwerken voor dakherstellingen in Herk-de-Stad, Hasselt, Halen of verder in Limburg. Zowel op platte als hellende daken, maar ook bij problemen met dakgoten of afvoerbuizen halen wij onze jarenlange expertise boven.

dakherstelling door Thomas Dimitri Dakwerken

WAT TE DOEN BIJ STORMSCHADE AAN UW DAK?

Heel eenvoudig: Thomas Dimitri Dakwerken contacteren. Dakpannen van uw dak gewaaid, een tak die uw dakgoot heeft beschadigd, een lek in uw dak, …
U begeeft zich dan beter niet zelf op uw dak. Wij verzorgen alle mogelijke dakherstellingen in heel Limburg en komen zo snel mogelijk bij u langs!

EEN LEK IN UW DAK

Sijpelt water via uw dak naar binnen? Dan snelt Thomas Dimitri Dakwerken u tegemoet. Wij gaan op zoek naar de oorzaak van het probleem: zijn er dakpannen of leien stuk die vervangen moeten worden, hebt u nood aan dakisolatie, zit er een scheur in uw roofing of moet uw onderdak vervangen worden? Afhankelijk van het probleem zorgen we voor een vakkundige herstelling, waardoor uw dak voor heel wat jaren verder kan.

DAKRENOVATIE NODIG?

Is uw dak echt versleten en aan vervanging toe, dan bespreken we dit met u en kunnen we uw dakwerken verzorgen. Hierbij staan we in voor de afbraak van uw bestaande dak en de afvoer van het puin, waarna een volledig nieuwe opbouw met alle nodige daktimmerwerken, koper- en zinkwerken, dakisolatie en dakbedekking op ons nemen. Zo kunnen we een complete dakrenovatie realiseren, met slechts één aanspreekpunt.

Dakherstellingen

EEN GRONDIGE OF DRINGENDE HERSTELLING VAN UW DAK?
CONTACTEER THOMAS DIMITRI DAKWERKEN IN LIMBURG METEEN!

bottom of page